Zonnepanelen
quickscan en
ontwerp software.

De slimste software voor zonnepanelen.

  • Gecertificeerd
  • Bespaar 90% op tijd & kosten
  • Integreer naadloos met andere bedrijfssoftware

Gebruiksvriendelijke en slimme zonnepanelen software voor de installateur van morgen

Met ons Quickr softwareplatform voor zonnepanelen krijgt u snel inzicht in het potentieel van daken. Genereer en kwalificeer zelfstandig leads en stel binnen enkele minuten legplannen en offertes samen.

Onze zonnepanelen software is volledig naar uw wensen aan te passen. Dure consultants en tijdrovende inrichtingsprocedures zijn niet nodig om de software geheel naar eigen hand te zetten.

Neem contact op
“Quickr is een prachtige tool die op een relatief eenvoudige manier de potentie van zonnepanelen weergeeft. Per adres, maar ook voor grote gebieden tegelijk en er kan op detail niveau worden ingetekend. Dit alles kan exact naar de wens van de klant worden vormgegeven!”
Duurzaamheidsadviseur – Zakelijke markt
“Quickr maakt het voor klanten mogelijk om zeer snel en makkelijk een systeemindicatie op maat te ontvangen voor een zonnepanelen installatie met een opbrengstberekening!”
Managing director – Int. fabrikant van zonnepanelen
“Als energieleverancier is het extra belangrijk om vooraf een goede inschatting over de stroomopbrengst van zonnepanelen te geven. Met de tools van Novasole kunnen wij dit heel precies aanbieden aan onze klanten.”
Adviseur Zon – Energieleverancier
“Dankzij Quickr zijn we in staat gebleken om ten opzichte van het oude en veel duurdere software platform, dezelfde taken sneller en met goedkoper personeel te kunnen uitvoeren.”
Directeur – Middelgrote installateur

Slimme AI optimalisatie voor de solar revolutie

Optimaliseer uw klantreis en werkzaamheden door middel van een dakscan voor zonnepanelen met geautomatiseerde offertes, legplannen, schaduwanalyses, stringplannen en montagerapporten.

Boek nu een demo!

De slimste zonnepanelen
software voor
de solar-industrie.

Win leads, tijd en omzet met onze slimme ISSO-gevalideerde zonnepanelen software.

Boek een demo

Quickr

Novasole levert diverse functionaliteiten aan verschillende partijen door middel van een dakscan zonnepanelen tool, waarmee het een breed scala aan branches ondersteunt
Lees meer over de verschillende branches

Scan App

Door integratie van de Scan App van Quickr op uw website, stelt u de klant in staat zelfstandig één of meerdere prijsindicaties en zonnepanelen opbrengstberekeningen te genereren, gebaseerd op uw assortiment.

Zoek locatie op basis van postcode en huisnummer.
Selecteer het dakvlak. Het dakpotentieel is weergeven op basis van kleuren
Specificeer verbruik. Of bereken de indicatie o.b.v. het aantal personen in een huishouden met of zonder bijv. een batterij of laadpaal.

Wilt u meer weten over hoe de Scan App van Quickr uw organisatie kan helpen?

Start vandaag nog met ons Freemium account en ontvang gratis 250 credits. Niet tevreden? Geen zorgen, u zit nergens aan vast. Liever een persoonlijke demonstratie?

Boek een demo
De slimste software voor de solar-industrie.

Design App

Met de Design App van Quickr kunt u in enkele minuten meerdere nauwkeurige offertes inclusief legplannen, gedetailleerde schaduwanalyses en bestellijsten maken en aanpassen.

Binnen enkele minuten levert de Design App u meerdere nauwkeurige offertes voor zonnepanelen leads, voorzien van uitgebreide technische specificaties. Automatisch schaduwanalyses en bestellijsten. Of u nu aanpassingen moet maken of een geheel nieuw voorstel moet opstellen, de Design App van Quickr maakt het zowel efficiënt als effectief.

Wilt u meer weten over hoe de Design App van Quickr uw organisatie kan helpen?

Start vandaag nog met ons Freemium account en ontvang gratis 250 credits. Niet tevreden? Geen zorgen, u zit nergens aan vast. Liever een persoonlijke demonstratie?

Boek een demo

Integrations

Flexibele API

Quickr integreert moeiteloos met uw bedrijfssoftware via de open API. Zo kunt u naast Quickr altijd uw reeds aanwezige systemen blijven gebruiken.

Wilt u meer weten over Quickr?

Neem contact op

Best-of-breed software

Quickr is de best-of-breed zonnepanelen software in de solar-industrie. Quickr staat voor gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Met alleen postcode en huisnummer, biedt Quickr u direct een nauwkeurig legplan, compleet met gecertificeerde zonnepanelen opbrengstberekeningen.

Dit maakt Quickr een onmisbare tool in uw bedrijf.

Lees meer over Quickr

Wist u dat?

Quickr heel eenvoudig gekoppeld kan worden met CRM, ERP, Fabrikant of andere softwareoplossingen?

Download Whitepaper
Lees meer over Quickr