Intekenen nieuwbouwprojecten vereenvoudigd

10 januari 2022

In recente updates van Quickr zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar gekomen die het intekenen van nieuwbouwprojecten in de Design App vereenvoudigd.

Raster in Design App

De eerste functie is een raster, die je vindt onder Design App > Kaartlagen (rechts bovenin) > Raster. Hiermee kun je op verschillende zoom-niveaus het raster gebruiken om sneller en eenvoudiger de juiste afmetingen van een pand in te tekenen.

90-graden boog

De tweede functie is de 90-graden boog. Hiermee word je tijdens het intekenen van de dakvlakken eenvoudig ondersteund in het intekenen van loodrechte hoeken.

De derde en laatste functie betreft het aanpassen van de dakvlak randafstanden. Deze functionaliteit wordt in de aanstaande update toegevoegd. Wat het concreet inhoudt, kunnen we het beste aan de hand van een voorbeeld uitleggen. Je tekent een dakvlak in van A naar B naar C naar D, en dan weer terug naar A. Stel dat u de dakvlak randen van A naar B aanpast dan zal de dakvlak randafstand van B automatisch worden verlengd of verkort in dezelfde richting. Benieuwd naar het resultaat?

Vraag demo aan
Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Terug naar Nieuws