Novasole haalt investering op bij Rockstart Energy Fund

25 januari 2022

Rockstart is een venture capital-onderneming die start-ups in energie, gezondheid, agrifood en nieuwe technologieën helpt om succesvol door te groeien naar de nummer 1 scale-up in hun markt. Het bedrijf geeft de streng geselecteerde start-ups toegang tot kapitaal, markten en kennis door ze te verbinden met de juiste partijen.
Rockstart ondersteunt ambitieuze vroege-fase ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap. Speciaal hiervoor heeft het bedrijf een acceleratorprogramma opgezet; met een hoogwaardig netwerk van experts, investeerders en professionals worden start-ups intensief begeleid. Ieder jaar selecteert Rockstart internationaal de 10 beste start-ups. Wij zijn er ontzettend trots op dat Novasole dit jaar 1 van deze 10 start-ups is.

Groeikapitaal voor doorontwikkeling

De kapitaalinjectie zal onder andere gebruikt worden om onze propositie verder uit te breiden naar nieuwe klanten in zowel binnen en buitenland. Het uitgesproken vertrouwen van onze nieuwe investeerders in ons product is voor ons een bevestiging dat al ons harde werk wel degelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Daarnaast is het een extra motivatie om, ook nu, weer net dat stapje extra te zetten.

Terug naar Nieuws