Stagiair Business Consultancy

  • Gecertificeerd
  • Bespaar 90% op tijd & kosten
  • Integreer naadloos met andere bedrijfssoftware

Wil jij kennis en ervaring opdoen met het verkopen van onze SaaS oplossing binnen de snel groeiende branche; de zonnepanelen-industrie? Dan is dit dé stage voor jou!

Novasole is de pionier op het gebied van software ontwikkeling voor de zonnepanelen industrie. Dankzij ons Quickr platform besparen onze klanten veel tijd en geld doordat het verkoopproces effectiever en efficiënter ingericht kan worden. De markt ziet dit ook en daarom zijn we nu hard op weg om toonaangevend te worden in Europa en de energietransitie daarmee significant te versnellen.

Als stagiair Business Consultant bij Novasole zorg jij ervoor dat het klantenportfolio verder groeit en de persoonlijke doelstellingen worden behaald, maar verliest hierbij nooit de klant uit het oog. Je bent in staat mee te denken met de klant en blijft zowel tijdens als na het verkooptraject betrokken. Door je affiniteit met de energiebranche en kennis van zonnestroomsystemen, (her)ken jij de uitdagingen waar de klant mee te maken heeft en weet jij onze oplossing te verkopen. Je volgt leads op die via diverse campagnes en events bij ons binnenkomen, maar gaat daarnaast ook zelf actief opzoek naar nieuwe leads. Je zal nauw samenwerken met de Customer Success Consultant die de onboarding van jouw nieuwe klanten faciliteert en daarnaast rapporteer je rechtstreeks aan de sales director.

Jouw profiel:

 Je volgt een opleiding op HBO niveau
 Je kunt goed zelfstandig werken;
 Je bent flexibel en durft ambitieuze doelen te stellen;
 Je verliest in het bereiken van jouw commerciële doelen de klant niet uit het oog;
 Je bent in staat het probleem van de klant te (h)erkennen en mee te denken in oplossingen;
 Je weet hoe je relevante klant feedback kan overbrengen aan de product owner;
 Je bent communicatief zowel Engels- als Nederlandstalig sterk;
 Kennis van en/ of affiniteit met een SaaS bedrijf is een pré;
 Kennis van en/ of affiniteit met de zonnepanelen branche is een pré.

Wij bieden je:

 Een mooie stageplek in een enthousiast en betrokken team binnen een internationaal en snel groeiend softwarebedrijf;
 De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nóg meer in te groeien;
 Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;
 Een stagevergoeding van € 700,- per maand

Wie wij zijn:

Novasole is sinds 2011 actief binnen de zonnepanelen industrie en sinds 2018 volledig gefocust op het ontwikkelen van de slimste software voor de branche; Quickr.

Het hele jaar door zijn studenten van verschillende opleidingen bij ons betrokken. Wij vinden het belangrijk om kennis over te dragen en tegelijkertijd ook verantwoordelijkheden bij stagiairs neer te leggen. Zo heb jij de kans om na je studie met relevante werkervaring de arbeidsmarkt op te stappen. En als het tijdens je stage klikt, kan je ook zomaar je eerste baan bij ons vinden. Kortom, een jong en informeel bedrijf waar je veel kan leren en tegelijkertijd ook daadwerkelijk kan bijdragen aan het verdere succes.

Interesse? Stuur een mail naar justin@novasole.nl en laten we snel kijken of het een match is!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op!