Technical Lead Fullstack .NET Developer

  • Gecertificeerd
  • Bespaar 90% op tijd & kosten
  • Integreer naadloos met andere bedrijfssoftware

Hoeft niemand jou meer iets te vertellen over .NET Core, VueJS en Azure en wil je een belangrijke en leidinggevende rol vervullen in een enthousiast en talentvol team van developers die dagelijks hun tanden zetten in het energietransitie vraagstuk?

Novasole is de high-tech start-up op het gebied van software ontwikkeling voor de zonnepanelen industrie. Dankzij ons slimme Quickr platform besparen onze klanten veel tijd en geld doordat het verkoopproces effectiever en efficiënter ingericht kan worden. De markt ziet dit ook en daarom zijn we nu hard op weg om toonaangevend te worden in Europa en de energietransitie daarmee significant te versnellen.

Als technical lead bij Novasole ben jij een belangrijke schakel in een multidisciplinair SCRUM team en pak je een voortrekkersrol om het team maximaal te laten presteren. Daarnaast ben jij de architect van de doorontwikkeling en internationalisering van ons slimme Quickr platform. Jij hebt een sterke interesse in de business strategieën en weet dit te vertalen in technische keuzes en strategieën die het team motiveert en meekrijg. Je wordt enthousiast van het streven naar de gebruikersvriendelijkste UI, het uitbouwen van onze A.I. en M.L. algoritmes, het schaalbaar koppelen met externe API’s, het optimaliseren van test functionaliteit en ook voor het aandragen van algehele infrastructurele (cloud) verbeteringen door onze systemen heen. Je bent kwaliteits- en klantgericht, maar bovenal heb je een belangrijke drive om écht een bijdrage te willen leveren aan de solar revolutie. Bij Novasole bieden we je nu de kans om op technisch vlak daar een belangrijke schakel in zijn.

Bij Novasole werken we continu aan innovatieve projecten waarbij het geen uitzondering is dat ook wij iets voor het eerst doen. We verwachten daarom ook dat je over het vermogen beschikt om jezelf en andere teamleden continue weet uit te blijven dagen en te ontwikkelen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je altijd naar technische perfectie en flexibiliteit streeft en de bijbehorende cultuur creëert, uiteraard met het oog op kwaliteit en teamgeest.

Jouw profiel:

Je hebt minimaal 5-8 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in een leidersrol;
Je kan een development team van juniors en mediors inhoudelijk coachen en begeleiden in hun groeipad;
Je hebt ervaring met strategische business doelen omzetten naar een technisch plan;
Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;
Je hebt ervaring met machine-learning technieken (Phyton of Azure), cloud diensten (Azure), testing & releasing (Azure DevOps);
Je weet hoe je business requirements/ideeën vertaald naar een technische oplossing en werkt graag SCRUM;
Je beheerst .NET Core, T-SQL, Entity Framework, Vue.js, TypeScript, CSS3;
Zowel Engels- als Nederlandstalig ben je communicatief sterk;
Je kunt goed in een team werken, maar bent als het erop aankomt niet te afhankelijk van het team en kan waar nodig het werk vlottrekken;
Je draagt zorg voor de kwaliteit van de code door grondige tests, code-reviews en implementatie van geautomatiseerde test frameworks.

Wij bieden je:

Een fulltime baan in een enthousiast en betrokken team binnen een internationaal en snel groeiend softwarebedrijf;
De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nóg meer in te groeien;
Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;
Het vertrouwen om jouw eigen ideeën verder uit te werken;
Een marktconform salaris en/of aandeelhouderschap;
Flexibele werktijden (thuis of op ons gezellige kantoor).

Wie wij zijn:

Novasole helpt haar klanten die actief zijn in de zonne-energie sector hun winstgevendheid te vergroten door laagdrempelige, betrouwbare en flexibele solar software aan te bieden. Zo kun je o.a. binnen enkele klikken inzichtelijk hebben wat zonnepanelen voor jou zouden kunnen betekenen. Dit inzicht is slechts het begin en een fractie van de software die we allen de komende jaren nodig zullen gaan hebben. Bij Novasole stellen we ons een wereld voor waarin in ieder huis zonne-energie wordt geproduceerd, opgeslagen als geconsumeerd.

Vraag jij je ook af hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen altijd voldoende energie heeft, transformator huisjes niet in brand vliegen of elektrische auto’s niet stil komen te staan? Kortom, wil jij geen droge software ontwikkelen die niemand ooit gebruikt, maar onderdeel zijn van ‘the next generation’? Pak dan nu je kans!

Neem contact met ons op!