Hard refresh en Cache legen

Het kan zijn dat wij je soms vragen om een hard refresh uit te voeren, of u vragen om de cache/cookies te verwijderen van jouw browser.
Dit om aan jouw kant de code in Quickr te updaten. Om een hard refresh uit te voeren op Windows druk je op CTRL + F5, op Mac druk je op CMD + F5.

Hoe men de cache van een browser leegt hangt af van welke browser u gebruikt, vandaar hieronder per browser aangegeven hoe men de cache leegt.
Let op, als je jouw cache leegt en cookies verwijderd moet u wel overal opnieuw inloggen.

In Chrome

1. Open Chrome op jouw computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer.
  3. Klik op Meer hulpprogramma’s en dan Browsegegevens wissen.
  4. Kies bovenaan een periode. Als je alles wilt verwijderen, selecteert je Onbeperkt.
  5. Klik op de selectievakjes naast ‘Cookies en andere sitegegevens‘ en ‘Gecachte afbeeldingen en bestanden‘.
  6. Klik op Gegevens wissen.

In Firefox

1. Click de menu button Fx89menuButton en selecteer Settings.
  2. Selecteer het Privacy & Security paneel.
  3. In de Cookies and Site Data sectie, click Clear Data

In Edge

1. Selecteer Settings,
  2. Vervolgens click op Privacy & services.
  3. Onder Clear Browsing Data,
  4. Selecteer Cached images en files en Cookies en other site data,
  5. Selecteer Clear now.
  6. Herstart de browser.

In Opera

1. Klik bovenaan in de menubalk op het opera menu , Opera logo.
  2. Kies daarna Settings (Alt+p) > Clear Browser data.
  3. Klik op Detaild options om meer informatie te bekijken
  4. Vink de gewenste opties aan of uit (Delete entire Cache) en klik op de knop Delete (Verwijderen).

In Brave

1. Click Customize and control brave (het 3-dot menu) in de rechter bovenhoek.
  2. Navigeer naar settings, dit staat onderaan.
  3. Aan de linker kan vouw uit, Additional Settings.
  4. Click op Privacy and security.
  5. Open Clear Browsing Data en een popup zal verschijnen.
    • Onder Time range — kies de All-time option.
    • deselecteer Browsing History en Cookies and other site data.
    • Zorg er voor dat Cached Images and Files nog steeds geselecteerd zijn.
    • Click Clear data.

In Safari

1. Click op het settings icoon in de rechter bovenhoek.
  2. Navigeer naar Preferences, dit staat richting de onderkant. En dat opend een pop up met Advanced opties.
  3. Click op het Advances tab.
  4. Selecteer het laat zien Develop menu in the menu bar en sluit de pop up.
  5. Open Edit van het boven menu en selecteer empty cache.
  6. Een  nieuwe pop up verschijnt om toestemming te vragen, click op empty.