Hoe zorg ik dat de Scan App gedeeltelijk van te voren ingevuld word op de website?

Bij het opvragen van de contact- + adresgegevens (“nieuwe stap 1”) hebben we twee opties:

1. Men zorgt dat via een eigen formulier deze data in jouw CRM komt en leidt daarna de bezoeker naar stap 2 in de Scan App.

Voordeel: relatief eenvoudig, is niet persé programmeer kennis voor nodig daar veel CRM formulieren standaard API koppelingen hiervoor hebben.

Nadeel: bezoeker moet bij download nogmaals gegevens invoeren.

• Je zorgt dat via een eigen formulier deze data in Quickr en evt. jouw CRM (hoeft niet) komt en leidt daarna de bezoeker met een klant id naar stap 2 in de Scan App.

Voordeel: klant hoeft geen gegevens twee keer in te vullen en keuze pakket is direct download pdf.

Nadeel: vereist programmeer kennis (data via onze API doorzetten naar Quickr).